Ndërlidhjet

BEOGRAD


Një gjykatë e Beogradit ka vendosur se qeveria serbe duhet t'i paguajë dëmshpërblim shtatë refugjatëve serbë, të cilët kanë qenë të detyruar jashtë vullnetit të tyre të luftojnë në Kroaci në vitin 1995.
Secili prej tyre do marrë një shpërblim pak më shumë se 2 mijë dollarë për shkelje të të drejtave të njeriut dhe dëme psikologjike.
XS
SM
MD
LG