Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia dhe Franca përsëritën thirrjen drejtuar Iranit që të pajtohet për më shumë inspektime bërthamore nga ana e Kombeve të Bashkuara dhe të pashisë dyshimet se vendi zhvillonë armë bërthamore si pjesë e programit për energji bërthamore.
''Varet nga Irani që të përpiqet të fitojë besimin duke ndërmarrë masat e nevojëshme, veçanërisht duke nënshkruar dhe implementuar marrëveshjet plotësuese me Agjencinë Ndërkombëtare për Energjinë Bërthamore dhe shpresoj se vizita e kësaj jave e drejtorit të saj, zotit ElBaradei do të shpie në vendime konkrete'', ka deklaruar në Moskë ministri i jashtëm francez, Dominique de Willepin.
XS
SM
MD
LG