Ndërlidhjet

OHËR


Presidentët e Shqipërisë, Maqedonisë dhe Bullgarisë ë kanë vazhduar takimin e tyre tre ditor në Ohër.
Temë qëndrore e bisedimeve ka qenë sërish bashkëpunimi për korridorin 8, që lidh bregdetin e Adriatikut me atë të Detit të Zi si dhe bashkëpunimi në projektet e infrastrukturës.
Në një deklaratë të përbashkët të miratuar në fund të ditës së sotme, të tre presidentët kërkonin nga BE ndihmë financiare, që do t'i përshpejtonte reformat në këto vende dhe për pasojë integrimin në BE.
XS
SM
MD
LG