Ndërlidhjet

ROMË


I ballafaquar me thatësinë e madhe në Dioçezën e tij në veri të Italisë, arqipeshkvi romano-katolik Bruno Mazzacato ka kërkuar që besimtarët në dioçezën Adria-Rovigo të luten që të bie shi .
Arqipeshkvi kërkon nga besimtarët të luten që Zoti të dërgojë ''ujin për të bërë të plleshme tokën dhe të mbushë lumenjtë''.
Ujrat e lumit Po kanë rënë në nivelin më të ulët gjatë këtij shekulli dhe rrezikojnë mbylljen e hidrocentraleve.
XS
SM
MD
LG