Ndërlidhjet

LONDËR


Anëtari i Këshillit qeveritar irakian të mbështeur nga Shtetet e Bashkaua, Adnan Pachachi tha në Londër se me vrasjen e dy djemëve të presidentit të përmbysur irakian, në Irak janë rritur shpresat se koalicioni është një hap më afër për t'u marrë me vetë Saddam Husseinin. ''Egziston ndjenja se vdekja e Qusait dhe Udait do të përshpejtojë fundin e akteve të dhunës që janë ndërmarrë së fundit. Gjithashtu, do të rriten ndjenjat se ndoshta caku vijues do të jetë vetë Saddami'', ka thënë Pachachi.
XS
SM
MD
LG