Ndërlidhjet

SHKUP


Shefat e policisë së Maqedonisë dhe Serbisë, Hari Kostov dhe Dushan Mihajlloviq kanë nënshkruar në Shkup një marrëveshje për bashkëpunim me qëllim të çrrënjosjes së kontabrandës me narkotikë dhe njerës, prostitucionit dhe formave tjera të krimit të organizuar.
XS
SM
MD
LG