Ndërlidhjet

TIRANË


Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar njëzërit Marrëveshjen e tregëtisë së lirë midis Shqipërisë dhe Kosovës që ishte nënshkruar kohë më parë në Prishtinë nga ish shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner dhe nga ministri i Ekonomisë i Shqipërisë, Arben Malaj.
Marrveshja synon rritjen e shkëmbimeve tregëtare dhe krijimin e hapsirës për mbrojtjen e prodhimeve dhe bizneseve.
Kuvendi ka vlerësuar se kjo marrëveshje është edhe një hap përpara drejtë forcimit të lidhjeve ekonomike midis Shqipërisë dhe Kosovës.
XS
SM
MD
LG