Ndërlidhjet

BEOGRAD


Fondi Monetar Ndërkombëtar i ka lëvruar sot Serbisë dhe Malit të Zi 140 milion dollarë pasi kishte dhënë vlerësim porzitiv për programin e reformave të vendit, ka thënë guvernatori i Bankës qendrore të Serbisë, Kori Udovicki.
Fondet janë pjesë e një kredie prej 890 milion dollar për të mbështetur ekonominë e atij vendi të Ballkanit deri nga viti 2005.
XS
SM
MD
LG