Ndërlidhjet

KAJRO


Liga Arabe nuk do të njohë Këshillin qeveritar irakian të caktuar nga Shtetet e Bashkuara, ka deklaruar sekretari i saj i përgjithshëm, Amr Moussa pas mbledhjes në Kajro.
''Këshilli kalimtar qeveritar irakian konsiderohet hap përpara apo fillim që duhet të hapë rrugën për vendosjen e qeverisë legjitime kombëtare irakiane e cila mund të njihej dhe komunikohej me te'', ka deklaruar Mossua.
Kjo do të thotë se karrikja e Irakut në Ligën prej 22 anëtarësh do të mbetet e zbrazët derisa të formohet qeveri e re e Irakut.
XS
SM
MD
LG