Ndërlidhjet

PRAGË


Policia e Republikës Çeke ka akuzuar një çift bashkëshortor për plaçkitjen dhe vrasjen e së paku tetë personave të moshuar gjatë dy viteve të kaluara, duke thënë se motivi për secilën vrasje që e kanë bërë bashkërishtë- ka qenë plaçkitja e viktimave.
Policia çeke ka thënë gjithashtu se burr e grua ishin përpjekur të mbulojnë gjurmët e vrasjeve që të duket sikur vdekjet kishin ndodhur për shkaqe natyrore, aksidente apo vetëvrasje.
Zëdhënësi i policisë ka thënë se ''ky është vargu më i madh i varsjeve për plaçkitje në historinë e krimit çek''.
XS
SM
MD
LG