Ndërlidhjet

NOVI SAD


Shefi i grupit parlamentar të DOS-it, Bojan Pajtiq ka deklaruar se ai ''personalisht është bindur'' se as në Shtetet e Bashkuara, as në Bashkimin Evropian nuk egziston disponimi që Kosova të fitojë pavarësinë.
Bojan Pajtiq i ka deklaruar ''Dnevnikut'' të Novi Sadit se ka mbizotëruar disponimi se parimi etnik në zgjidhjen e kësaj çështje ''mund të hapë kutinë e Pandorës në Ballkan, dhe se nuk mund të shpie në stabilizimin'' e rrethanave në rajon.
Ai ka vlerësuar se autoritetet e Serbisë nuk tregojnë më ''qasje mitomane'' në zgjidhjen e problemit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG