Ndërlidhjet

KASTEL GANDOLFO


Papa Gjon Pali i Dytë ka deklaruar se Evropa vuan nga një krizë vlerash dhe ka shfaqur shpresën se hyrja në Bashkimin Evropian e 10 vendeve tjera gjatë vitit të ardhëshëm do të jetë rast për rilindjen e kontinentit.
Duke u folur besimtarëve në rezidencën e tij verore Kastel Gandolfo afër Romës, Papa ka thënë se për Evropën është me rëndësi që të rizbulojë ''identitetin e saj të vërtetë''.
XS
SM
MD
LG