Ndërlidhjet

KRAFORD/TEKSAS


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush i ka bërë thirrje Autoritetitz palestinez që të ''eliminojë dhe shkatërrojë'' grupet militante që procesi i paqës të mund të përparojë më tej.
Duke folur në Kraford, Bush ka thënë se udhëheqia palestineze duhet të vazhdojë të punojë me Shtetet e Bashkuara dhe të tjerët për të marrë ndihmën e nevojëshme për të nadalur ato që i ka quajtur ''organizata terroriste''.
XS
SM
MD
LG