Ndërlidhjet

LIMA


69 mijë njerëz vdiqën ose llogariten si të zhdukur gjatë viteve 1980 – 2000 në Peru si pasojë e dhunës politike në këtë vend.
Gjatë dy viteve të hetimeve Komisioni për pajtim dhe të vertetën ka mbledhur deklaratat e 17 mijë dëshmitarëve, të prekur drejpërsëdrejti nga dhuna politike në këtë vend të Amerikës Latine.
XS
SM
MD
LG