Ndërlidhjet

OHËR


Shefi i UNMIK-ut, Hari Holkeri ka përsëritur deklaratat e pararendësve të tij se ''statusi final i Kosovës do të vendoset nga Këshilli i Sigurimit'' i Kombeve të Bashkuara.
Kryedministratori i Kosovës, i cili merr pjesë në një tubim rajonal në Ohër, i ka përshkruar argumentet e dy palëve, Beogdadit dhe Prishtinës, lidhur me ardhmërinë e Kosovës, si ''të forta'' por ''irelevante''.
''Ajo që po përpiqemi të gjejmë është zgjidhja dhe dialogu, i cili në nivele praktike mund të shpie procesin në drejtim të statusit final nga Këshilli i Sigurimit'' ka thënë Holkeri.
XS
SM
MD
LG