Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një grup prej rreth 175 të burgosurish në burgun e Dubravës kanë marrë kontrollin në një nga pesë bloqet e tij , duke kërkuar përmirësimin e kushteve të jetës dhe ushqim në burgun më të madh në Kosovë, njoftojnë zyrtarët e UNMIK-ut.
Të burgosurit kanë blokuar rojtarët që të hyjnë në njërin nga pesë bloqet e burgut, por zëdhënësi Neraj Sing ka thënë se ''tash për tash situata nuk është shumë alarmante'' dhe se burgu ''është nën kontroll''.
XS
SM
MD
LG