Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara po bëjnë shtytje për mbështetje të një rezolute të Këshillit të Sigurimit e cila do t'u bëjë thirrje vendeve anëtare të Kombeve të Bashkuara për të ofruar trupa dhe ndihmë në Irak.
Projekt rezoluta që do t'i paraqitet Këshillit nga java e ardhëshme, fletë për komandë të mëtejshme amerikane mbi një forcë ndërkombëtare stabilizuese në Irak, duke i raportuar rregullisht Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG