Ndërlidhjet

RAMALLAH


I emëruari i liderit palestinez për kryeministër, Ahmed Qurei ka deklaruar se do të refuzojë detyrën nëse do të gjendet, siç e ka quajtur, nën të njëjtin ''diktat izraelit'', që e dëmtojë pararendësin e tij, Mahmud Abbas. Qorei ka thënë se po të pranojë postin, ai nuk do të ishte në gjendje të arrijë sukses nëse Izraeli dështon të heqë bllokadën ndaj liderit palestinez, Yasser Arafat dhe vazhdon të vrasë apo arrestojë militantë palestinez.
XS
SM
MD
LG