Ndërlidhjet

BEOGRAD


Duke përfunduar vizitën në Beograd, Komisioneri i jashtëm i Bashkimit Evropian, Kris Paten ka porositur se domosdo duhet mbajtur llogari për ate se çfar flitet për situatën në Kosovë dhe ka përsëritur se duhet të fillojë sa më parë dialogu Prishtinë- Beograd.
''Mendoj se egziston bindja në rajon dhe në vendet e Bashkimit Evropian se njerëzit duhet të jenë tepër të kujdesëshëm kur flasin për situatën në Kosovë dhe duhet t'i shmangen gjithëçkaje që mund të ndezë situatën delikate dhe të vështirë'' në Kosovë, ka thënë Kris Paten.
XS
SM
MD
LG