Ndërlidhjet

BRUKSEL


Kryetari i Komisionit Evropian, Romano Prodi ka bërë thirrje për ndryshime thelbësore në kushtetutën e propozuar evropiane. Ekzekutivi i Bashkimit Evropian ka kërkuar ndryshimin e mënyrës së votimit për çështje të ndryshme, pushtet më të madh ekonomik për vendet e euro-zonës, nga një komisoner prej çdo shteti anëtar dhe një procedurë më të lehtë për ndryshimet e kushtetutës.
XS
SM
MD
LG