Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush tha se nuk ka prova se Saddam Husseini ka qenë i ndërlidhur në sulmet terroriste të 11 shtatorit.
Bush megjithate tha se Saddami kishte lidhje me al-Kaidën, grupin që konsiderohet përgjegjës për sulmet në Nju Jork dhe Uashington.
"Nuk kemi dëshmi se Saddam Husseini ishte i ndërlidhur me sulmet e 11 shattorit, tha Bush.
Komentet e tij u bënë pas anketimit të fundit të opinionit, ku 70 % të të anketuarve besojnë se Saddami personalisht ishte i ndërlidhur me sulmet e 11 shtatorit.
XS
SM
MD
LG