Ndërlidhjet

JOLYON NAEGELE


Në këtë fazë, diskutimet në agjendë lidhen me kthimin e pakicave, personat e zhdukur, sektorin energjitik, dhe atë të transport-komunikacionit.
XS
SM
MD
LG