Ndërlidhjet

SHKUP


Bashkimi Evropian do ta zëvendësojë misionin ushtarak në Maqedoni me njësit më të vogël policor.
"Njësiti i policisë do t'i këshillojë policët e nivelit lokalë dhe rajonalë si ta luftojnë krimin e organizuar. Qëllimi i tyre kryesor do të jetë vendosja e rendit dhe ligjit në tërë Maqedoninë", ka thënë përfaqësuesi i unionit në Shkup Alexis Bruns.
Misionit aktual ushtarak, mandati i skadon në 15 dhjetor.
XS
SM
MD
LG