Ndërlidhjet

DUSHANBE


Sekretari i përgjithshëm George Robertson tha se NATO-ja është e gatshme të ndihmojë modernizimin e armatës së Taxhikistanit.
"Në krye të agjendës është lufta kundër terrorizmit ndërkombëtar. Ky vend është në ballë të frontit dhe ka rëndësi kritike për mundjen e terrorizmit", tha Robertson, i cili pas Taxhikistanit do ta vizitojë Afganistanin dhe Uzbekistanin.
XS
SM
MD
LG