Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Harri Holkeri takohet sot në Prishtinë me udhëheqësit e institucioneve të Kosovës dhe me udhëheqësit e partive politike për t'i njohur ata me përbajtjen e takimit të Grupit të Kontaktit rreth fillimit të bisedimeve Prishtinë-Beograd. Holkeri do t'u shpjegojë drejtuesve kosovarë në detaje vendimet e Grupit të Kontaktit lidhur me fillimin e këtyre bisedimeve.
XS
SM
MD
LG