Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës, sot në një takim të jashtëzakonshëm, diskuton rreth fillimit të bisedimeve për çështje teknike midis Prishtinës dhe Beogradit. Pritet që në këtë takim ministrat t'i shprehin qendrimet e tyre për këto bisedime. Ndërkohë, kryeministri Bajram Rexhepi ka deklaruar se Qeverisë i duhet miratimi nga Kuvendi i Kosovës për të hyrë në bisedime me Beogradin.
XS
SM
MD
LG