Ndërlidhjet

BAGDAD


Shefi i misionit të Kombeve të Bashkuara në Irak, Kevin Kennedy ka thënë sot se ky mision do të vazhdoj të veproj përkundër redkutimit të pjesës më të madhe të personelit ndërkombëtar. Ai ka thënë se misioni do të përqendrohet në ndihma humanitare dhe në rehabilitim. Pas sulmit kundër zyrave të këtij misionit në muajin gusht, Kombet e Bashkuara në Irak e kanë reduktuar personelin ndërkombëtar prej 600 në afro 50 punonjësisht sa aktualisht gjenden në Irak.
XS
SM
MD
LG