Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjenerali gjerman Holger Kammerhoff sot e mori detyrën e komandantit të KFOR-it në Kosovë, në një ceremoni që u mbajt në Prishtinë.
"Është nder për mua të marr komandën këtu në Kosovë. Në katër vitet është arritur përparim i madh", tha mes tjerash gjenerali Kammerhoff, i cili detyrën e trashëgoi nga gjenerali italian Fabio Minni.
Kammerhoff është komandanti i tetë i 21 mijë forcave paqëruajtëse të KFOR-it, dhe gjermani i dytë që merr detyrën.
XS
SM
MD
LG