Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kosovë kanë vazhduar konsultimet dhe përpjekjet e ndërkombëtarëve për të bindur udhëheqësit e Kosovës që të shkojnë të gjithë në Vjenë, në hapje të bisedimeve teknike me Beogradin.
Në këtë kuadër, kryetari i Kuvendit Nexhat Daci ka kërkuar bashkëkryesim të qeverisë vendore dhe UNMIK-ut, edhe në çështje të drejtësisë dhe sigurisë, për ta bërë të mundur fillimin e dialogut.
XS
SM
MD
LG