Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Shtetet e Bashkuara sot pritet të kërkojnë votimin e projekt rezolutës, që parasheh mbështetje më të madhe ndërkombëtare për rindërtimin dhe sigurinë e Irakut.
Ambasadori amerikan John Negroponte tha se Shtetet e Bashkuara i kanë bërë të gjitha përpjekjet për t'i marrë parasysh edhe pikëpamjet e vendeve tjera.
Shtetet e Bashkuara i kanë hedhur poshtë kërkesat e Rusisë, Francës dhe Gjermanisë, që në rezolutë të caktohet një afat për bartjen e pushtetit tek autoritetet e Irakut.
XS
SM
MD
LG