Ndërlidhjet

LA BOALE/FRANCË


Pesë shtetet më të mëdha të Bashkimit Evropian njoftuan se në të ardhmen do të kërkojnë nga avio-kompanitë dhe kompanitë tjera të udhëtimit, t'i japin listat me detajet për udhëtarët, me qëllim të luftimit të migrimit ilegal dhe finansimit të grupeve ekstremiste.
Ministrat e brendshëm të Britanisë, Gjermanisë, Francës, Italisë dhe Spanjës, kanë rënë dakord që t'i zbatojnë edhe planet për kontroll më të rreptë gjatë dhënies së vizave të Shengenit.
XS
SM
MD
LG