Ndërlidhjet

KUTA – INDONEZI


Udhëheqësit fetarë të besimit islam dhe atij të krishterë në Indonezi janë takuar me presidentin amerikan George Bush, për të shprehur shqetësimin e tyre lidhur me politikën amerikane në Lindjen e Mesme.
Ata e kanë vlerësuar politikën amerikane në rajon si jo të baraspeshuar.
Presidenti Bush lidhur më cështjen e besimeve fetare tha:
"Amerikanët kanë respekt të thellë për besimin islam, i cili praktikohet nga një numër qytetarësh në rritje në vendin tim. Ne e dimë se islami është në përputhje të plotë me lirinë, tolerancën dhe përparimin, pasi ne i shohim provat këtu në vendin tuaj, në Indonezi, dhe në vendin tonë."
XS
SM
MD
LG