Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pasi arriti në Prishtinë, komandanti i TMK-së, Agim Çeku tha se "nuk është brengosës fakti se Serbia ka ngritur aktakuzë kundër meje dhe shumë drejtuesve të tjerë të UÇK-së, por brengosëse është se Interpoli, si institucion ndërkombëtar, i përfillë kërkesat e Serbisë". Ai mëtutje ka shprehur shqetësim për faktin se administrata ndërkombëtare në Kosovë nuk i ka shpallur të pavlefshme fletë-arrestet e Serbisë para Bashkësisë Ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG