Ndërlidhjet

BAGDAT


Autoriteti i përkohshëm i Irakut ka bërë të ditur se janë depozituar mbi 3 miliardë dollarë në Fondin e Zhvillimit të Irakut, nga të cilat, thuajse gjysma, vjen nga burimet e naftës.
Në të tjera zhvillime popullsia e krishterë në Irak është bashkuar për të kërkuar të drejta kushtetuese që lidhen me njohjen e të drejtave politike dhe gjuhësore.
XS
SM
MD
LG