Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministrat e mbrojtjes së Finlandës, Danimarkës, Suedisë dhe Norvegjisë kanë filluar një vizitë dy ditore në Kosovë. Fillimisht ata kanë qëndruar në Kampin Viktoria, që është bazë e trupave suedeze. Vendet nordike, që kanë mbi 2'200 trupa brenda KFOR-it, do shohin mundësinë e zvogëlimit të tyre, por pa dëmtuar realizimin e qëllimit të bashkësisë ndërkombëtare.
Zyrtarët më të lartë të mbrojtjes nga vendet nordike u takuan dhe me shefin e UNMIK-ut, Harri Holkeri.
XS
SM
MD
LG