Ndërlidhjet

PEKIN


Presidenti i Paksitanit Pervez Musharraf e përfundoi vizitën tre-ditëshe në Kinë, gjatë së cilës të dyja vendet i riafirmuan ato që i quajtën "marrëdhënie speciale".
Në forumin ekonomik, Kina e bëri publike dhënien e huasë prej 500 milionë dollarëve për Pakistanin.
Kina dhe Pakistani kanë një aleancë të gjatë, por së fundi Pekini ka shfaqur dëshirën për zbutjen e tensioneve ndërmjet Indisë dhe Pakistanit.
XS
SM
MD
LG