Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian e ka mbështetur raportin për 10 vendet, që vitin e ardhshëm do t'i bashkangjiten Unionit Evropian duke nënvizuar se ato duhet t'i përshpejtojnë përgatitjet për bashkangjitje, ose të rrezikojnë humbjen e tregjeve dhe parave.
Në pjesën e raportit për Bullgarinë, Rumaninë dhe Turqinë, thuhet se Turqia përballet me "pengesa serioze" për fillimin e bisedimeve shkaku i mos-arritjes së zgjidhjes politike për Qipron.
XS
SM
MD
LG