Ndërlidhjet

PRISHTINË


Lëvizja Popullore e Kosovës sot i ka dorëzuar Kuvendit të Kosovës një peticion, në të cilin kërkohet formimi i unionit Kosovë-Shqipëri.
Deputeti i LPK-së Hasan Meta ka thënë se peticioni paraqet "argument të fortë në duart e politikës shqiptare", për vazhdimin e punës në krijimin e një unioni të tillë.
Sipas tij, peticioni i nënshkruar nga 46 mijë qytetarë, do t'i dërgohet edhe Parlamentit Evropian, administratës së Shteteve të Bashkuara dhe Kuvendit të Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG