Ndërlidhjet

PARIS


Franca ka ofruar ndihmë për rindërtimin e Irakut, por ende insiston në transferimin e shpejtë të pushtetit tek irakienët.
Ministri i jashtëm Dominique de Villepin ka deklaruar se qeveria franceze është e gatshme të bisedojë me Shtetet e Bashkuara për mënyrat e zgjidhjes së problemeve në Irak.
De Villepin tha se Franca dhe Shtetet e Bashkuara mbeten aleatë të ngushtë dhe e njohin kërcënimin që bashkësisë ndërkombëtare i vjen nga një Irak jostabil.
XS
SM
MD
LG