Ndërlidhjet

BEOGRAD


Me propozimin e qeverisë, ushtruesja e detyrës së kryetarit të Serbisë, Natasha Miçiq, e ka shpërndarë parlamentin e vendit dhe ka shpallur zgjedhje të parakohshme parlamentare për 28 dhjetor.
Kryeministri i Serbisë Zoran Zhivkoviq ka thënë se zgjedhjet janë të nevojshme sepse qeveria më nuk mundet t'i zbatojë reformat.
XS
SM
MD
LG