Ndërlidhjet

PARIS


Me ftesë të qeverisë franceze, kryeadministratori i Kosovës Harri Holkeri sot qëndron për vizitë në Paris, ku do të bisedojë me ministren e mbrojtjes Michelle Aliot-Marie dhe shefin e diplomacisë Dominique de Villepin.
Ministria e jashtme njoftoi se Franca plotësisht e mbështet angazhimin e Holkerit në Kosovë.
"Si anëtare e BE-së dhe Grupit të Kontaktit, i kushtojmë rëndësi zhvillimit të Kosovës dhe e mbështesim politikën standardet para statusit. Kosova duhet t'i arrijë normat e përcaktuara nga bashkësia ndërkombëtare, përpara se të fillojë zgjidhja e statusit final", ka thënë një zyrtar i ministrisë së jashtme franceze.
Nga Parisi, shefi i UNMIK-ut Harri Holkeri do ta vizitojë Brukselin.
XS
SM
MD
LG