Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sulmi ndaj serbëve të zhvendosur në fshatin Mushitisht nuk kontribuon për normalizimin e gjendjes në Kosovë dhe ardhmërinë e saj, ka vlerësuar zyra e kryetarit të Kuvendit të Kosovës Nexhat Daci.
"Institucionet e Kosovës prej fillimit janë deklaruar se të gjithë të zhvendosurit nga Kosova kanë të drejtë të kthehen në shtëpitë e tyre", thuhet në komunikatë.
XS
SM
MD
LG