Ndërlidhjet

BERLIN


Maqedonia do ta respektojë çdo vendim për statusin final që do të merret nga populli i Kosovës dhe qeveria e Serbisë, përfshirë edhe pavarësinë e Kosovës, ka thënë presidenti i Maqedonisë.
Boris Trajkovski ka shtuar se edhe shqetësimet e Maqedonisë për çështjen e kufirit duhet të merren parasysh në bisedimet për statusin final të Kosovës.
Trajkovski i bëri këto komente gjatë një vizite në Berlin, ku paralajmëroi se ekonomia e dobët e Maqedonisë mund ta vërë në pyetje stabilitetin e vendit.
XS
SM
MD
LG