Ndërlidhjet

TIRANË


Në Shqipëri janë shtuar masat e sigurisë në objektet qeveritare.
Një numër i madh i policëve dhe pjesëtarëve të shërbimit të sigurimit janë vendosur rreth ambasadave dhe institucioneve shtetërore, deklaroi një zyrtar i Ministrisë së Rendit.
Engjëll Hysi tha se "Shqipëria i ka shtuar masat e sigurisë pas shpërthimeve në Stamboll dhe sulmeve të shumta terroriste në botë".
XS
SM
MD
LG