Ndërlidhjet

VARSHAVË


Zyrtarë të lartë nga Evropa Qendrore dhe Lindore i diskutojnë pasojat rajonale nga zgjërimi i Bashkimit Evropian.
Konferencën dy ditëshe e hapi kryeministri i Polonisë Leszek Miller, ndërsa i pranishëm është edhe kryeministri italian Silvio Berlusconi, që aktualisht e kryeson unionin.
Marrin pjesë edhe 15 kryeministrat e vendeve të Iniciativës së Evropës Qendrore.
XS
SM
MD
LG