Ndërlidhjet

BERLIN


Kancelari i Gjermanisë, Gerhard Schroeder ka dërguar sot sinjale të një gatishmërie të re të Gjermanisë për të mbështetur Shtetet e Bashkuara në Irak. Zoti Schroeder tha se Gjermania dëshiron që rikonstruktimi dhe Demokracia në Irak të jenë të suksesshme dhe u angazhua për të ndihmuar më tepër. Në këtë aspekt ai përmendi ndihmën amerikane për Gjermaninë e dikurshme Perëndimore pas Luftës së dytë botërore. Këto komente Gerhard Schroeder i bëri në një intervistë dhënë revistës Der Spiegel, që publikohet nesër.
XS
SM
MD
LG