Ndërlidhjet

SHKUP


Qeveria e Maqedonisë ka nënshkruar marrëveshje me kompaninë Microsoft, që me softuerin e saj ti pajisë të gjitha institucionet dhe shërbimet në vend.
Maqedonia do të paguajë 3.9 milionë dollarë, kurse Microsoft-i do të investojë 6 milionë dollarë në 4 vitet e ardhshme.
XS
SM
MD
LG