Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut për ekonomi, Nikolaus Lambsdorff tha se tri ligjet serbe që e vështirësojnë procesin e privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore në Kosovë, janë krijuar në mënyrë diskriminuese, ndërsa në disa raste ato janë zbatuar në mënyrë kriminele. Lambsdorff tha se i ka sugjeruar shefit të tij, Harri Holkerit, që të rishikojë edhe një herë këto tri ligje të miratuara nga ish-regjimi i Serbisë, dhe nëse është nevoja një delegacion i UNMIK-ut dhe qeverisë të shkojë në New York për t’i diskutuar ato.
XS
SM
MD
LG