Ndërlidhjet

PRISHTINË


Banka Botërore ka bërë të ditur sot se do ti japë Kosovës një fond prej 16 milionë eurosh, që do të shfrytëzohen për sektorë të ndryshëm, e veçanërisht për arsim dhe bujqësi. Gjatë vizitës në Prishtinë, delegacioni i Bankës Botërore është takuar, ndaras, me presidentin Ibrahim Rugova dhe me kryeministrin, Bajram Rexhepi. Gjatë qëndrimit të kryeministrit Rexhepi dhe anëtarëve të delegacionit të Bankës Botërore, në pjesën Veriore të Mitrovicës, nga qytetarë serbë është sulmuar lokali në të cilin gjendeshin ata.
XS
SM
MD
LG