Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Vrasja e nëntë fëmijëve nga forcat amerikane në jug të Afganistanit do t'i kontribuojë "ndjenjës së frikës dhe pasigurisë" në tërë vendin, ka deklaruar zdhënësi i Kombeve të Bashkuara, Manuel de Almeida e Silva. "Përfaqësuesi i posaçëm i Kombeve të Bashkuara në Afganistan ka shpehur keqardhje të thellë për vdekjen e nëntë fëmijëve në Gazni, ka thënë zëdhënësi E Silva.
XS
SM
MD
LG